April 16, 2008

OK, še en post

or

... preden grem. Sem poizkušal in poizkušal, vendar nisem uspel priti na obisk k štručki. Ta fotka je še od "pisanke" :)

7 comments:

nadangel said...

ne morem verjet, da je nisi šel polupčkat! Hitro v avto in k njej! Kak stric pa si?!

Metatron said...

ma bil sem js tam... bil sem v avtonu in sem se peljal k njim. Samo zato sem pravzaprav šel čez vikend v SG... pol ko sem hoto it gor pa so bli neki na polno bolani in prehlajeni pa so rekli, da boljš da ne hodim gor, da ne bojo slučajno oni krivi, če bi še jaz kaj fasal in da potem nebi mogu it v Nepal. Namen sem imel. Ker vem, da bo sedaj čisto drugačna ko bom naslednjič prišel na obisk.

Skalca said...

Prav, prav, da se paziš. Tam je treba bit fit!

Srečno pot, ti želim! Vrni se "nabit" z energijo.

Metatron said...

vem ja da rabim bit fit. Sem bil včeraj na Vasi pri naši Nepalovki na obisku. Dobu sem tvojo potovalno torbo :). Je rekla, da moram bit kr fit... sploh prva dva dneva :)

Anonymous said...

Uživaj in ne matraj se preveč ;) Na fotke ne pozabi.

nadangel said...

no, potem ti je pa oproščeno. Zdaj pa hitro še zadnje stvari spakirat in se dobro naspat - potem pa srečno!

Metatron said...

za fotkanje sem se pa pripravu :) :) mam kartic kolkr hočeš (sposojenih in na novo kupljenih), upam samo, da ne bom mel preveč dela sam s sabo, pa da bom mel čas za fotkanje :) :) :)

Veš da še nisem spakiral do konca... bom danes... aja pa danes ponoči sem že hodu po Himalaji (ne bom smel več gledat discovery-ja pred spanjem - oddaja o mount everestu) :) :)