April 06, 2008

Od brazde do kruha

or

... ravno, ko sem hotel napisat naslov tega bloga se je po radiju začea oddaja "Od brazde do kruha", pa sem se premislil, glede mojga naslova :)... Zadnji post se je sprevrgel v pravo malo razpravo (dopade se mi, da nismo vsi istega mnenja - tako se imamo vsaj kaj "pogovarjat") :)... no danes ne verjamem, da bo ta post tolk "kontraverzen", kot prejšnji. Preprosta fotka tega, kar se je sedaj začelo - delo na vrtu oziroma na njivah.

6 comments:

Skalca said...

Nisi omenil se prve kosnje. No ta pa sva naredila mi2. Pravzaprav je Joze lopatal z novo lopato, kopal z novo motko in grabil z novimi grabljami. Meni pa je pripadla cast, da sem kosila z novo kosilnico. Zdaj pa vprasanje: Zakaj je vse novo?

nadangel said...

ker je nova tudi zemlja :) kaj zdaj dobim? :)

Skalca said...

Dovolila ti bom kositi z nooovo kosilnico. A si zdaj zadovoljna?!

nadangel said...

khm ... mi je že žal, da sem uganila :)

Skalca said...

Naj ti ne bo, ker je to samohodna, kar skoraj pomeni, da sama dela. No je pa res, da nima senzorja in jo moras nadzirat. Ko bom velika, si bom pa kupla tisto, ki jo postavis na travco, pa sama dela.

Metatron said...

ojla vidve :) ... šele danes sem prišel nazaj do interneta :)...

A lahko še jaz odgovorim na tvoje vprašanje skalca (četudi je že nadangel odgovoril pravilno) :)? Zadnjič si kupila nove dereze pa jih nisi mogla uporabit, pol te je pa to očitno tako razjezlo, da si kupila takšne stvari, za katere si defenitivno vedela, da jih boš morala uporabit :) :) No pa saj boš tudi še letos po mojem lahko uporabla dereze-> sem letel nad sončnimi alpami, pa je vse še tako belo da res ni.

Nadangel. A vidiš kaj se zgodi tistim, ki so vsevedni :) :) :)...