May 31, 2007

Župnik

or

Evo dobu sem kar sem si želel... kritike. Hvala vsem za konstruktivne kritike... včeraj sem ugotovil, da sem začel dajat gor res vse mogoče fotke, ki sploh niso nič posebnega in samo prikazujejo nek dogodek "zamrznjen v času". Očitno bom moral manj delal na kvantiteti in malce več na kvaliteti (sej ne da mi bo nevem kako ispelo... ampak se bom pa trudu). Evo sedaj dajem to fotko na "ocenjevanje"...

8 comments:

maja said...

najprej naj oceni pubec.

Metatron said...

:))))))))

maja said...

ja pa če se spozna ...

Metatron said...

aja... sm mislu, da jo lahko tako močno skritiziraš, da potrebuješ na začetku vsaj enega, ko bo prebil led (z kritikami) :)))

Samo, če bomo pa pubeca čakali... se bomo pa načakali:)

maja said...

kdor čaka, dočaka. :)

pubec said...

manjka plakat nage babe na njegovi levi - tam, kjer je ful dolga prazna stena. zihr si tisti layer pozabil prilepit, ti fotošopistični entuzijast.

maja said...

ah, ja.. takle mamo ... torej ... ga morš poslušat - kot bi rekel moj frend "do it! do it! do it!".

bi pa sama isto rekla, da neki manjka.. samo sem imela prej v mislih kako svetlobo ipd.

Metatron said...

@pubec: Pa če je bla stena tko dolgočasna sem moral mal eksperimentirat :)... a kak plakat za laško pivo al pa za veselico oziroma za kak night klub bibla tud zadovoljiva? ;)

@ maja: no to bi pa lahko pokritizirala tud brez pubeca :) A ti povem kaj manjka... tud meni, samo sem moral izrezat...

men se zdi da manjkajo noge... bi imela fotka nek zaključek, samo... za vrati je bil tud fotograf in so se njegove noge vidle, pa fleš sem moral odstranit, pod nogami je blo pa tok motečih elementov in linij, da je pa z njimi zadeva zgledla porazno