May 08, 2007

Barčice

or















Za praznike sem večinoma časa izležaval (do bolova) in ugotovil, da je tako težko narediti kako pametno fotko iz kavča, ki bi jo lahko dal na blog (no sej tud drugač niso bog ve kaj). En dan sma se pa z drago le opravila na kosilo na obalo in po kosilu sem naredu eno par fotk.

7 comments:

maja said...

fajne fotke. dobr, da se fokusiraš na eno temo/motiv in to korektno obdelaš. ...
drugič boš pa nanje še šel. :)

Metatron said...

to pa obvezno, ko bom velik (vsaj 2,20m) si jo bom kupu :)

Včasih mi primankuje motivov oziroma idej kaj naj pofotkam, pa se potem spomnem na eno "navodilo", ki sem ga enkrat prebral o tem da si zadaš problem in potem samo to slikaš - naprimer da je danes na vrsti "rdeča barva", drugič "kvadrat",... samo mi nikol ne rata kakšne dobre serije posnet (tko, da bi drugi, ki bi gledli fotke zadevo razumeli), da bi jo lahko prikazal. No to z barkami ni ravno blo problem :)

nadangel said...

niso švoh...

Metatron said...

a barke al fotke? Barke defenitivno niso švoh, sam fotke pa šele sedaj vidim bi lahko malce bolje obdelal. Sem jih popravljal na prenosniku in na tem malem monitorju ni blo videt tko grozno kot se sedaj vidi na tavelkem monitorju... ozadja sem blural pa sem preostro mejo naredu med kopnim in morjem... sedaj se mi jih pa ne da še enkrat popravljat.

nadangel said...

sej so čist fajn...

Anonymous said...

dobre slikce....
Ce pa hoces kaksno od teh pa nehaj polezavat. Če ne vsaj ze enkrat svoje mreže nekam objavi...

Metatron said...

@poldi: se trudim, se trudim...