August 30, 2007

Janez Vajkard Valvasor (40s)

or
Ker je več slik kot 5 za prikazat sem sedaj sestavil že tretji filmček. Prosim pa za kakšen komentar na temo, kaj bi raje videli... navadne fotke postane ali tako zložene filmčke? Men osebno se zdi, da tako fotke zgubijo na "kvaliteti" (če naredim film)... ni takšne resolucije in tudi časa, da bi si jo lahko podrobneje ogledal.... Seveda so originali na mojem flickrju.

3 comments:

Anonymous said...

O podobnem sem že sam razmišljal, še posebej pri mojih dveh postih iz dopusta, kjer je res ogromno fotk.

Vendar se mi zdi, da tile filmčki niso tisto pravo. Mogoče kot dodatek. Predvsem zato, ker se pri določenih fotkah ustavim za dalj časa. Tle pa zleti vse mimo, tako kot si je zamislil avtor.

Anonymous said...

ne se zajebavat, fotke so fotke.

Metatron said...

@sekundek: ja sem danes zjutraj gledal tvoje poste in jih imaš res veliko :) Sem jih hotel eno par pohvalit pa jih je blo tolko, da nisem vedu kje bi začel...

@dare in sekundek: očitno sta tudi vidva podobnih mnenj kot jaz. Tud js imam občutek da so fotke pa le fotke!!! Tud js rad gledam "ostre" in udarne fotke dalj časa... tako, da se naučim še kaj zraven pa da jo celo "zaobjamem".

Samo sem pa že vidu ene par (nevem kako bi se izrazu)..."foto preformansov" ... fotke v filmčku in znajo delovat zelo močno... ampak takrat se mi zdi, da je zgodba bolj močna (pomembna) kot pa posamezna fotka.