April 20, 2007

Kombinacija

or


Kombinacija, ki jo uporabljam vse manj. Ali je možno, da se Microsoft izboljšuje?

15 comments:

Anonymous said...

Ne to ziher ne bo.. Fora je v tem ker ti ta kombinacij aniti ne prime vec.. Zdaj še samo hard reset

Še posebej k se ti TECRA pregreje ko obdeluješ ..mreže

Metatron said...

za mreže imam sedaj Della, Toshiba je samo za slike obdelovat :)

Anonymous said...

Ko pa se bo začel še DELL pregrevat, si na pravi poti. Pol pa samo še ugotoviš kaj si sploh delal in kaj pomenijo rezultati, pa bomo nazdravli novega doktorja.

Metatron said...

da bi nazdravili... bo še velik vode preteklo :) ...lažje reč kot pa naredit

dare said...

koga ti nategujes s fake kriticnostjo do microsofta, no? :)
dobro vemo, da si MS lover tezje sorte...

Metatron said...

vsakič ko mi PC zabrejka se razjezim na MS. Sej zmeraj rečem da ima njihov softver probleme... samo sem še pa zmeraj 100% prepričan, da je boljši MS kot pa Linux. Sem delal na linuksu pa se za moje trenutne potrebe lahko skrije.

Kot uporabnika me zanima kako lahko nekaj naredim z minimalno napora in s čim večjo enostavnostjo - kar pa vsekakor je MS.

Lenart Senica said...

hudahuda ideja.

Metatron said...

hvala

Roman said...

Nisem cist preprican da ti Matlab dela bolje na winsih.. na linuxu nebi imel problema z memorijo ...k ti vinsi niso znal dodelit matlabu kolk rabi.

Metatron said...

kolkr memorije sm js rabu mi noben OS ne pomaga :)

Roman said...

Ravno v tem je štos Linuxa ... Lahko jo dobiš kolkr hočeš... ker imaš vedno virtualno memorijo ki se sicer potem linka na fižični ram..ampak kar se tiče tvojga SW ima lahko večjo porabo..bo pac potem mal počasneje delal k bo začel uporabljat disk.. S stališča Aplikacije je to eno in isto..virtualna memorija na linuxu. Pr vinsih je drugač

maja said...

tale kombinacija na macu sploh ne obstaja. :) sicer pa po moje je zadnje čase po mojem mnenju najbolj uporabljena copy paste. :)

Metatron said...

maja: mac nima te kombinacije ker je ne rabi:). Če bi ga dobu se ga sploh nebi branu... samo, da bi si ga pa nabavu... najbrž ne. Z grafiko se ne ukvarjam tolko da bi ga potreboval (sem pač amater) za druge potrebe pa ne vem.

maja said...

ja ja, vem, da je ne rabi. mac je zakon. niti ni bistveno dražji ... sem šele pol, ko sem nasnemovala gor programe, ugotovila, da sploh virusov ne more staknit. :) pa še na misel mi ne pade, da bi si šla winse gor naštelat, ker pri novejših se da tud to.

nadangel said...

maja, tebi se pridružuje vedno več novih loverjev appla....